Vanliga frågor

kontakt@teknikhjalp.com

Hur lång tid tar det innan man får hjälp?

Tiden det tar innan vi kan komma ut och hjälpa er beror på hur mycket vi har inbokat för tillfället, överlag tar det dock inte mer än 2-3 vardagar.

Vad kan ni hjälpa till med?

Vi har möjlighet att hjälpa till med all möjlig hemelektronik som finns i det moderna hemmet. Exempelvis: hemdator, laptop, skrivare, WiFi (trådlöst nätverk), installation av bredband-/fiber-/4G-utrustning, TV-spelkonsoler, smart belysning, smart styrning av hemmet, AI högtalare (t.ex. Google Home), iPhone, iPad, Android-telefon, surfplatta, Apple TV, Chromecast, Smart-TV, smartklocka, inköpshjälp av hemelektronik, inköpshjälp av dator.

Hur lång tid tar det?

Tiden ett ärende tar att utföra skiljer sig väldigt mycket beroende på omfattning. Ett rutinärende brukar dock inte ta mer än en timme.

Vad händer om ni inte kan hjälpa mig med mitt problem?

Vi försöker vara ödmjuka inför alla uppdrag som vi tar oss an, inför ett besök pratar vi alltid i telefon innan för att höra vad det är som behöver åtgärdas. Om vi anser oss tillräckligt kompetenta för att ta oss an uppgiften så kommer vi, efter bokad tid, ut till er för att åtgärda problemet. Skulle det då visa sig att vi inte kan åtgärda problemet så debiterar vi självklart ingenting och försöker ge råd gällande vart ni bör vända er för att få hjälp.

Jag bor utanför stan, kan ni hjälpa mig?

I försök att vara miljömedvetna tar vi oss ut till kund med cykel eller elscooter, av den anledningen erbjuder vi enbart våra tjänster till folk som bor inom Ljungby tätort.

Hur mycket kostar det?

Våra priser finns HÄR.

Hur och när betalar man?

Vi tar betalt direkt efter utfört arbete, vid godtar kredit-/kontokort och Swish som betalningsmedel, vi accepterar dessvärre ingen kontant betalning.

Teknikhjälp i Ljungby logo

Teknikhjälp i Ljungby.